Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

AGENCIJA "RAZGLEDNICA" JE ZASTUPNIK - SUBAGENT RENOMIRANIH ORGANIZATORA PUTOVANJA NA NAŠEM TRŽIŠTU

 

LETO 2022   Vila Nasko

ima dobru lokaciju, na 5-7 minuta od mora a u samom centru novog Nesebara i svih zbivanja. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Sobe su udobne i prijatne i svaka je opremljena frižiderom, kablovskom televizijom, terasom i kupatilom sa TWC-om. Sobe imaju klima uređaj.

Autobuski prevoz

Sopstveni prevoz

 

 

 

 

 

VILA NASKO

 

BUGARSKO PRIMORJE / SUNČEV BREG / LETO 2022

Hotel Sun

nalazi se na svega 100 metara od plaže u Sunčevom bregu. Prava sunčana oaza-kompleks moderne arhitekture, komfora i opuštajuće atmosfere. Idealno mesto za vaš odmor. Zbog toga što znamo da celu godinu maštate o moru, mi smo se potrudili da nadjemo i za vas odaberemo samo ono najbolje što se nudi na tržištu.

Ukoliko želite da leto 2021 sačuvate u vašem sećanje kao dragu uspomenu provedenu u harmoniji i komforu, onda ste na pravom mestu. Ovaj hotel raspolaže dvokrevetnim sobama koje su opremljene klima uređajem, TV-om sa kablovskim programom, mini barom kao i internet konekcijom. Gosti ovog hotela su veoma zadovoljni udobnim aparmanima, lokacijom hotela, ljubaznim osobljem. Takođe izdvaja se to da je hotel u neposrednoj blizini glavne plaže sa najboljim restoranima i klubovima!

Usluga u hotelu: najam

HOTEL SUN